20 éves a Rádió Eger

Húszéves a Rádió Eger. A stáb az Eszterházy téren ünnepelte meg hallgatóival a kerek évfordulót. Délután vetélkedők, koncertek, este DJ party várta az egrieket.

Helyszíni bejelentkezéssel, koncertekkel, vetélkedőkkel és természetesen tortával ünnepelte húsz éves fennállását a Rádió Eger. Az Eszterházy térre várták a családokat a stáb tagjai, ahol igazi fesztiválhangulat alakult ki. A rádió tulajdonosa Deák Boldizsár szerint a Rádió Eger sikerének titka az, hogy sok korosztályt meg tud szólítani, és tartalmilag, technikailag mindig megújul.

Deák Boldizsár tulajdonos, Rádió Eger
“A Rádió Egernek egy titka van, jó zenét sugároz a nap 24 órájában, van kívánságműsora, amely a hallgatóságnak a kívánságait teljesítjük.”

A marketing igazgató Egyed Zsolt az összehangolt csapatmunkát emelte ki. Elmondta: néhány hónapja megújult a stáb, amelynek tagjai nemcsak hír- és műsorszerkesztésben vesznek részt, naponta tartanak ötletbörzét is.

Egyed Zsolt marketing igazgató az összehangolt csapatmunkát emelte ki. Elmondta: néhány hónapja megújult a stáb, amelynek tagjai nemcsak hír- és műsorszerkesztésben vesznek részt, naponta tartanak ötletbörzét is.

Egyed Zsolt marketing igazgató, Rádió Eger
“Mindig azon gondolkodunk, hogy minél jobb, legyen, minél több helyre eljussunk és hogy mindenki minket hallgasson. Hiszen a marketing egyik oldala a hallgató, a másik a hirdető illetve a vállalkozó.”

Bajzát Brigitta két éve műsorvezető a Rádió Egernél, pár hónapja főszerkesztőként irányítja a csapatot.

Bajzát Brigitta főszerkesztő, Rádió Eger
“Mindig igyekszünk a hallgatóinkat a lehető legtöbb és legfontosabb információval ellátni, így helyi szinten. Mindenkinek igyekszünk a segítségére lenni. Legyen az egy eltűnt cica, kutya, vagy egy elhagyott kulcscsomó, igazából mindig megtalálnak minket.”

A születésnapi rendezvényt zenei koncertek és egy DJ-party zárta.