Szurkoljunk!

A jó közönség akár 4-5 gól pluszt is jelenthet egy csapatnak. Ezért is biztatnak mindenkit a NB I/B-s egri férfi kézilabdázók, hogy minél többen a helyszínen tekintsék meg szombaton az SBS Eger Eszterházy – Balmazújváros rangadót. A hazaiaknál mindenki egészséges, a hírek szerint a vendégeknél több hiányzó is lehet.

A férfi kézilabda NB I/B 2013/14-es szezonjából már csak négy forduló van hátra. A Csík János által irányított egriek eddig két megingástól eltekintve jól vették az akadályokat. A 23. forduló előtt vezetik a Keleti-csoport küzdelmeit, vagyis reális esély van arra, hogy kiharcolják a feljutást a legjobbak közé, az NB I-be. Egy rivális tartja velük a lépést: a Balmazújváros.
Mennyit ér a közönség biztatása kiélezett helyzetekben? Lehet ezt akár gólra is váltani? A legtöbb kézilabda játékos azt mondja: igen. Erre szükség is lesz a szombaton 18 órakor kezdődő SBS Eger Eszterházy – Balmazújváros NB I/B-s férfi kézilabda mérkőzésen, hiszen az első egriek éppen a második, és egy ponttal lemaradó balmazújvárosiakat fogadják a Körcsarnokban.
Az egrieknél mindenki egészséges, míg a hírek szerint a vendégeknél több hiányzó is lehet.
A mérkőzés iránt igen nagy az érdeklődés. A jegyek nagy része már elővételben elkelt. Amennyiben sikerülne itthon tartani a két pontot, jelentős lépéselőnybe kerülne az egri csapat a feljutásért vívott harcban. Ehhez várják a szurkolók segítségét.