Működik a parkolóház

Szombat óta már működik a parkolóház, igaz, csak tesztüzemmel. Ez azt jelenti, hogy reggel 7 és délután 5 óra között próbálhatják ki a létesítményt az autósok. Akik kipróbálták, azt mondják, még szokni kell a behajtási irányt és a kanyarodást is. A tapasztalatokat a héten még várja az EVAT Zrt.

A Széchenyi utcához közelebb eső oldalról lehet behajtani a parkolóházba. Hiába jelzi figyelemfelhívó tábla az irányt, egyelőre még sokan eltévesztik a bejáratot. Szombat óta tesztüzemmel működik a parkolóház. Ez idő alatt reggel 7 és délután 5 óra között lehet kipróbálni a létesítményt.
A tesztüzem időszaka alatt az EVAT Zrt. várja az autósok javaslatait is a parkolóház hatékony működése érdekében. Máris akadt egy-két észrevétel.
Az autósok kilenc, úgy nevezett fél emeleten parkolhatnak, a legfelső szint, a tető is birtokba vehető. A legtöbben úgy gondolják, jövő héttől is itt szeretnének parkolni.
A teszt hét alatt figyelemfelhívó szóróanyagot kapnak az autósok, ez is jelzi, hogy 17 óráig el kell hagyni a parkolóházat. Jövő hétfőtől már indul az üzemszerű működés, tehát minden nap 24 órás nyitva tartásra lehet számítani.