Tisztújítás a közgazdászoknál

Újra bizalmat kapott a Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezetének elnöke. Csontos Sándort a keddi tisztújító közgyűlésen választotta meg a tagság, újabb három évre. A civil társaság idén a szokásos előadásokon, összejöveteleken túl gyár- és céglátogatásokat is szervez majd tagjainak.

Újabb három évre szavazott bizalmat vezetőinek a Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezete. A keddi tisztújító közgyűlésen újraválasztott elnökség Csontos Sándor vezetésével 18 évnyi közös munka után újabb három esztendeig irányíthatja a szervezetet.

Részt vett a közgyűlésen Habis László polgármester és Nagy Imre, egykori városvezető is, mindketten közgazdászként tagjai a Társaságnak. A rendezvény egy szakmai előadással indult, Marjay Gyula, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. főigazgatója beszélt az állami vagyon hasznosításáról. Az idén 120 éves Közgazdász társaság Heves megyei tagozata rendszeresen szervez előadásokat, összejöveteleket és konferenciákat, a témákat aktuális közgazdasági kérdések adják.

A Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezete idén új programként céglátogatásokat szervez majd a tagságnak, akik között egyre több a fiatal. Az Eszterházy Károly Főiskolán megalakult a Fiatal Közgazdászok Szervezete is.