Megyei érdekeket is képviselnek

Turizmus fejlesztés, a közbiztonság és a megyei utak állapotának javítása – ezekért közösen fognak dolgozni a jövőben a Fidesz-KDNP Heves megyei országgyűlési képviselői. dr. Nyitrai Zsolt az egri, Horváth László a gyöngyösi, Szabó Zsolt pedig a hatvani választókerületben szerezte meg a voksok többségét április 6-án. A három győztes politikus közös sajtótájékoztatón köszönte meg a választók bizalmát és vázolta a közös terveket.

A választók igent mondtak az elmúlt négy év munkájára – emelte ki dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő azon a sajtótájékoztatón, amit a megye három nyertes egyéni képviselője közösen tartott Egerben. Mint ismert, mindhárom Heves megyei választókerületben a FIDESZ-KDNP jelöltje szerezte meg a legtöbb voksot az április 6-i országgyűlési választáson. dr. Nyitrai Zsolt mellett Horváth László, a gyöngyösi és Szabó Zsolt, a hatvani kerület győztese mondott köszönetet az őket támogató szavazóknak.

A többség a folytatásra voksolt – mondta Horváth László, a gyöngyösi kerület győztese, kiemelve, hogy a legfrissebb adatok szerint javult a foglalkoztatás Heves megyében. A politikus szerint ez is jelzi, hogy a megye elindult a fejlődés útján.

Turizmus, közbiztonság és útfejlesztés – ezekért szeretne kollégáival hatékonyabban együtt dolgozni Szabó Zsolt, a hatvani kerület képviselője.

dr. Nyitrai Zsolt, Horváth László és Szabó Zsolt egyetértett abban, hogy vannak az egyéni választókerületi érdekek mellett Heves megyei fejlesztési kérdések, így közösen fognak dolgozni a munkahelyteremtésért, infrastruktúra fejlesztésért és a 2014-2020-as uniós pénzügyi ciklus lehetőségeinek kihasználásáért.