Csillagvidék attrakciói

A Csillagvidék, azaz Eger és térsége idei programkínálatát mutatták be turisztikai szakembereknek a Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület csütörtöki rendezvényén, Egerben. A program célja az idegenforgalomban érdekelt vállalkozások, önkormányzatok együttműködésének erősítése, a turisztikai termékek közös, hatékony értékesítése.

Kedvcsináló „Húsvétolóval” indul hamarosan a turista csalogató rendezvények sora Bélapátfalván – a város programjait Ferencz Péter polgármester ismertette az Eger és Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület rendezvényén. A találkozón utazásszervező és vendéglátó cégek, valamint a szállodaipar képviselőinek mutatták be a Csillagvidék, azaz Eger és térsége településeinek programjait. A turisztikai termékek értékesítésében érdekelt szakemberek megismerhették Bogács, Szilvásvárad, Bükkszék és az egerszalóki Gyógyvizek Völgye attrakcióit is. Pataki Sándor, a szervező egyesület vezetője szerint a térség kínálatát együtt, hatékonyabban kell értékesíteni.
Az Egyesület kedvezménykártya bevezetését is tervezi. A szállásadók adják majd a kártyákat a vendégeknek, akik azzal a térség attrakcióit kedvezményesen vehetik igénybe.