Tavaszköszöntő jótékonysági bál

Tavaszköszöntő jótékonysági bált rendezett a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola. Az alapítványi iskola diákjai saját készítésű, magyar ételekkel vendégelték meg a támogatókat és egy zenés műsorral is készültek. Az adományokból oktató eszközöket vásárol az intézmény.

Közel 100 féle magyar étel között válogathattak a vendégek. A gasztronómiai különlegességeket az iskola diákjai készítették el. A jótékonysági bálon tánctudásukat, zenei tehetségüket is bemutatták, amellyel szintén a magyar hagyományok előtt tisztelegtek.
Az adományokat az iskola minden évben technikai eszközök fejlesztésére és az intézmény fenntartására fordítja. Bóta József Sándor igazgató azt hangsúlyozta: átgondolt, tudatos és hosszútávú munka eredménye, hogy a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola az ország egyik referencia intézménye.
Az iskola képzési kínálatában közel 100 szakképesítés szerepel az alapképzéstől a mesterképzésig, a diákok az iskola által üzemeltetett éttermekben, cukrászüzemben, tancukrászdában és kozmetikai tanszalonjában szerezhetnek gyakorlatot. Tavaly a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség “Az év iskolája” címet adta az intézménynek.