Csarnó: legyen vita!

Mint ismeretes, Szalóczi Géza, a Kormányváltók Szövetsége országgyűlési képviselőjelöltje élő televíziós vitára hívta ki Nyitrai Zsolt fideszes jelöltet. Ennek kapcsán dr. Csarnó Ákos LMP-s képviselőjelölt azt mondta, a két szóban forgó politikusnak nincs a választókerületre vonatkozó programja, ezzel ellentétben neki magának van , ezért ő lenne alkalmasabb hasonló vitára.

Dr. Csarnó Ákos két üres papírt mutatott föl sajtótájékoztatóján, mint mondta, szerinte azok tartalmazzák Szalóczi Géza és Nyitrai Zsolt programját. Hozzátette, nem érti, hogy miért csak a két politikus vitázna a televízióban, mikor 11 induló van a választókerületben. Az LMP jelöltje szerint program nélkül nincs értelme a nyilvános vitának.
Dr. Csarnó Ákos hozzátette, vele és aktivistáival gyakran találkozhatnak majd az egriek a napokban, ugyanis több témában gyűjtenek aláírásokat. Az egyik ilyen, hogy automatikus vagyonvizsgálat legyen a minden képviselő esetében. Ezen kívül szorgalmazzák, hogy minél több nő kerüljön a közéletbe, illetve tiltakoznak a paksi beruházás ellen.