Asztalitenisz edzőtábor

Nemrég az Egri ÁFÉSZ SC férfi asztalitenisz csapatának edzőjét, Pálosi Balázst a három észak-magyarországi megyét összefogó régió vezetőedzőjévé nevezték ki. Az elmúlt hétvégén a Magyar Asztalitenisz Szövetség felkérésére az újonc fiú korosztály legjobb tizenkét kelet-magyarországi versenyzője Egerben edzőtáborozott.

Ezen a régiós összetartáson, edzőtáborban az újonc fiú korosztály, vagyis a 13 éves és annál fiatalabbak vehettek részt.
Valójában nem csak a fiúk, hiszen Révészné Beniczky Magdolnával szemben egy lány, az Egri ÁFÉSZ fiatal versenyzője, Tripa Alexandra állt ott az asztalnál. Ő az országos ranglistán a 24. helyen áll, így részt vehetett az összetartáson, de a lányoknak kiválasztott Kecskemét helyett úgy döntöttek, marad Egerben, a fiúk között.
A fiúk három napig, három edző, Révészné Beniczky Magdolna, Tóth Gergely és Pálosi Balázs felügyelete mellett készültek a következő versenyekre.
Eger Kelet-Magyarországon belüli központi elhelyezkedése, Pálosi Balázs személye, mint régiós edző, illetve a nyolc asztalos Ruttkay Vilmos Asztalitenisz Játékcsarnok miatt döntöttek úgy a szövetségben, hogy itt tartják a fiúk edzőtáborát.