Bodnár Pál: veszélyben az egri kórház

Veszélyben látja az egri kórház jövőjét Bodnár Pál a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának megyei országgyűlési képviselő-jelöltje. A politikus szerint ha nem indul el napokon belül a több milliárdos beruházás az intézmény elesik az uniós forrástól, sőt az is lehet, hogy be kell zárni a kórházat. A parkolóházzal kapcsolatban azt mondta: pazarlás folyik, az az állítás pedig hamis, hogy nem a városé az épület.

Félő, hogy részlegesen, vagy akár teljes egészében is bezárhatják az egri kórházat – mondta Bodnár Pál. A szociáldemokrata politikus szerint ha nem indul el napokon belül az a beruházás amelyre majd ötmilliárd forintot nyert el a kórház, elesik a támogatástól. Emiatt működésképtelenné válhat az intézmény, ami bezáráshoz vezethet. Bodnár Pál úgy véli a halogatásért és az időhúzásért a kormánypárti politikusok a felelősek. Bodnár Pál a parkolóházat sikertelen beruházásnak nevezte. Mint mondta: hamis az az állítás, hogy nem a városé, hiszen az Evat fogja bérelni az épületet. Ha a város vagyonkezelő cége nem tudja majd finanszírozni, a hiányt az önkormányzati költségvetésből kell pótolni.
Bodnár Pál azt is hozzátette, hogy a szociáldemokraták Heves megye két választókerületében már összegyűjtötték és leadták a szükséges aláírásokat.