Férfi OB I: ZF-Eger – OSC-Újbuda 24-12

Dabrowski Norbert és Petrovai Márton, a ZF-Eger új vezetőedzője és edzője hazai pályán az OSC ellen mutatkozott be az egri közönségnek. A 10. helyezett fővárosiak ellen 24-12-re győztek az egriek. Szombaton, Bajnokok Ligája mérkőzésen a horvát Primorje Rijeka következik, hazai pályán.

Az új szakmai stáb, a vezetőedzőként Gerendás Györgyöt váltó Dabrowski Norbert és segítője Petrovai Márton az OSC ellen vezette először hazai pályán a ZF-Eger együttesét. Másik érdekesség, hogy a vendégek is ZF-feliratú sapkában játszottak, ami azért volt lehetséges, mert az OSC otthon felejtette a sapkákat, így a házigazda egriek segítették ki az ellenfelet egy garnitúra kék sapkával. Több előzékenységet viszont a vízben már nem lehetett tapasztalni: gyorsan beindult az Eger-henger. Sorrendben 9, 11, és ismét 11 gólt szereztek a csapatok az első három negyedben. A vendégeknél a kapus Áts Bertalan, mint az Újpest női csapatának trénere, nem lehetett itt a meccsen, az őt helyettesítő másik két kapus – főleg az elején – keveset találkozott a labdával. Egri részről Bátori hat, Salamon pedig négy gólig jutott. A 12 mezőnyjátékos közül csak a kipontozódó Bedő nem lőtt gólt. A másik oldalon a rutinos Regős Áron 5, míg Korényi Balázs négy találatig jutott, de a friss brazil igazolás, Delgado is letette névjegyét Egerben két góllal. 24-12-re nyert az Eger.
Az Egri Vízilabda Klub vezetősége úgy döntött, hogy az OSC elleni bajnokihoz hasonlóan a Primorje Rijekával vívott szombati Bajnokok Ligája találkozó megtekintése is ingyenes lesz a szurkolóknak. Ez a mérkőzés 19 órától kezdődik. A következő bajnokin, március 1-jén az Yblt fogadják majd Lőrinczék.