Jobbik: pozitív kampányra van szükség

A Jobbik nem vesz részt a mocskolódó kampányban, viszont ha kell, kőkemény kritikát fog megfogalmazni a választásokig is – mondta Mirkóczki Ádám. A jobbikos országgyűlési képviselő tájékoztatóján kiemelte: Egerben és Heves megyében is a közbiztonság javítása lenne az elsődleges céljuk.

Kizárólag pozitív kampányt fog folytatni a Jobbik egészen az októberi választásokig – hangsúlyozta Mirkóczki Ádám. A jobbikos országgyűlési képviselő kiemelte ugyanakkor, hogy a városvezetés ámokfutását kőkemény kritikával fogják illetni, amíg szükséges. Véleménye szerint elsősorban a közbiztonságot kell erősíteni Egerben és a megyében is.
Mirkóczki elmondta, hogy a most aktuális pedofil-ügyben is sok szülő kereste fel őket. Javaslatuk szerint minden oktatási intézmény közelébe térfigyelő kamerákat kellene felszerelni és az iskolák környékén fokozott rendőri jelenlét is szükséges lenne. Hozzátette, hogy több tucat település küzd a rossz közbiztonsággal, a jelenlegi politikai viszonyok mellett azonban kizárólag a civil összefogás nyújthat segítséget. A politikus szerint ezen lenne fontos változtatni.