Tarlós István: Sok közös ügye van Egernek és Budapestnek

2010-es megválasztása óta először járt hivatalosan Egerben Tarlós István. Budapest főpolgármestere a két város együttműködéséről tárgyalt Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselővel, Habis László polgármesterrel és Ternyák Csaba egri érsekkel. A politikussal az Egri Csillag Szalonban találkozhattak az egriek.

Idegenforgalmi rendezvények, borgasztronómia, turizmus. Tarlós István főpolgármester e három területet tartja a legfontosabbnak Eger és Budapest együttműködésében. A politikus egri látogatásán Nyitra Zsolt országgyűlési képviselővel, Habis László polgármesterrel és Ternyák Csaba egri érsekkel megállapodott, hogy szorosabban együttműködnek ezeken a kiemelt fontosságú stratégiai területeken. A főpolgármester hangsúlyozta: Eger kiemelkedik a városok közül rekonstrukciós fejlesztései és történelmi borvidéke révén.
A politikus az Egri Csillag Szalonba is ellátogatott, ahol elmondta: Nyitrai Zsoltot fogja támogatni az országgyűlési választásokon. A főpolgármestert hitvallásáról, politika pályájáról és magánéletéről is kérdezhették az érdeklődők.