Nyílt nap a főiskolán

Több százan voltak kíváncsiak a főiskola képzéseire a nyílt napon. Előadáson, felvételi kiadványból juthattak hasznos információhoz a végzős középiskolások. A szakok mellett a diákéletre is kíváncsiak voltak a fiatalok.

A főiskola második nyílt napján is érdeklődő végzősök töltötték meg a dísztermet. Általános tájékoztatón vehettek részt a felvételi eljárásról és megismerhették az Eszterházy Károly Főiskola képzési kínálatát is.
Sokan figyeltek a szakok bemutatására, ők még nem döntötték el, mi kerüljön a jelentkezési lapra. Volt viszont olyan is, aki már határozott elképzeléssel érkezett.
A nyílt napon a hallgatói életbe is betekintést nyerhettek a fiatalok, ami a legtöbb diáknál szintén sokat nyom a latba.
Volt, akinél az iskolai sport volt az elsődleges szempont.
Mappába rendezett információs csomaggal is készült a főiskola. Minden kérdésre igyekeztek válaszolni a hallgatói önkormányzat tagjai.
Az EKF-en 31 alapszak, 35 mesterszak és 8 felsőoktatási szakképzés közül választhatnak a végzősök. A jelentkezésre mindössze néhány hét maradt, akkor kell leadni a jelentkezési lapokat.