Élelmiszer- és ételosztás az iskolaszünetben is

Az egri Krisna-hívők bőséges élelmiszercsomagokkal, friss meleg ebéddel, játékokkal és ruhaneműkkel segítenek újabb 300 nélkülözőn.

Karácsony után is tart a Krisna-hívők jótékonysági programsorozata, az Ételt az Életért Szegényélelmezési Misszió keretében. A mindennapi több száz adagos helyi ételosztáson kívül szombaton további 300 adag meleg egytálételt, kenyeret és gazdag tartós-élelmiszercsomagot osztanak ki az egri rászorulóknak; emellett játékok és ruhaneműk is gazdára találnak december 28-án.
Az Ételt az Életért Szegényélelmezési Program a friss, meleg ebédosztások által került be a köztudatba. Havonta 6.000 adag ebéd kerül kiosztásra Egerben.
A hevesi megyeszékhelyen megrendezett év végi ételosztások értéke a meleg ételen kívül a tartós élelmiszercsomagokban rejlik, amelyek tartalma akár a két ünnep közötti időszakra is elegendő lesz a családok számára. A segélycsomagok bőségesek, 6-féle összetevőt tartalmaznak fejenként és fontos alapanyagokból állnak (liszt, cukor, rizs, olaj, tészta, lencse). A csomagok mellé ruhaneműt, a gyermekek pedig játékot kapnak ajándékba.
A napi ételosztást jövőre is, egész évben folytatják az egri Krisna-hívők.