Öt éves a Junior Expo

Az ötödik Junior Expo-t jövő márciusban rendezik meg Egerben. A kiállításról tartott budapesti tájékoztatón elhangzott, a 35 évnél fiatalabb vállalkozók két napon át kapnak bemutatkozási lehetőséget. Az eddigi programokat jövőre kiegészítik egy nők helyzetével foglalkozó workshoppal is.

Habis László polgármester az eddigi Junior Expo-k pozitívumait emelte ki Budapesten. A rendezvény a 35 év alattiakat mutatja be, segít abban, hogy példaképek lehessenek. Az Agria Universitas Egyesület három újítást tervez. Egy workshopon a nők gazdasági szférában betöltött szerepével foglalkoznának. Emellett svájci partnerükkel segítenék a megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedését. Elhangzott, a négy éves összefogás után kiterjesztenék a rendezvényt.
A tavalyi szakkiállítás nyertese fontosnak tartja az év fiatal vállalkozója címmel járó ismertséget, sajtómegjelenést, illetve a felelősséget.
A szakkiállítást 2014. március 7-e és 8-a között tartják az egri bevásárlóközpontban. A jelentkezési lapok letölthetők az Agria Universitas honlapjáról, ezeket január 21-éig küldhetik be az érdeklődők. A pályázatok közül szakmai zsűri válogat.