6. Agriapipe-kupa: két arany a Plútónak

A hagyományos egri, téli utánpótlás teremlabdarúgó torna második hétvégéje egri szempontból sokkal jobban sikerült, mint az első. A Plútó SE Eger két csapata is bejutott a döntőbe, mindkettő tornagyőztes lett.

A 2001, 2003 és 2005-ös születésűekből álló együttesek között most is három Heves megyei élte túl az előcsatározásokat: a 2003-asoknál a Plútó, míg a 2005-ösöknél a Plútó mellett a Gyöngyösi Atlétikai Klub. Mindhárom csapat a döntőbe jutott, vagyis a 2005-ösöknél Plútó Eger – GYAK összecsapást rendeztek.
Utóbbinál alig telt el 12 másodperc máris vezetett a fehér mezes Eger. Herbák Máté fejelte az első gólt. Rá kilenc percre Halász Máté lövése talált utat a gyöngyösi kapuba, majd a lefújás előtt másfél perccel Berecz Kornél védőről megpattanó lövése is begurult. 3-0-ra nyert a Plútó.
A 2003-asoknál a Loki Focisuli, vagyis a Debreceni Vasutas Sport Club korosztályos csapata volt az ellenfele az egri Plútónak a döntőben. Sós Máté indította a gólok sorát, egyéni akció után talált be, majd Esztergomi Zétény szabadrúgásból volt eredményes. A 13. percben Kóczián tette fel az i-re a pontot. 3-0-val lett kupagyőztes az Eger.
A tornát hat éve, a kezdetektől támogató Lőrincz András is megtekintette a vasárnapi helyosztókat
A 2013-as összesített Heves megyei mérleg: 2 aranyérem a Plútó részéről, egy ezüst a Gyöngyösnek, bronz az Egri FC révén és egy-egy negyedik hely a GYAK és az EFC csapatainak.