6. Agriapipe-kupa: egy egri bronz az első hétvégén

A hagyományos egri, téli utánpótlás teremlabdarúgó torna első hétvégéjén három korosztályban három Heves megyei együttes jutott be a legjobb négy közé. Mindhárom csapat a bronzéremért játszhatott. Közülük egynek, a 2002-es Egri FC-nek sikerült a harmadik helyet megszerezni. Folytatás két hét múlva, újabb három korosztállyal.

A 2006-osoknál a Gyöngyösi Atlétikai Klub az Orosháza csapatától 2-0-ra kapott ki, így lett negyedik.
A 2004-eseknél Hajdúszoboszló – Plútó SE Eger mérkőzés volt a harmadik helyért. A fekete mezes szoboszlóaik szereztek vezetést, amire a fehér mezes egrieknek két perccel a lefújás előtt sikerült válaszolniuk. Büntetők helyett viszont még két gólt lőtt a Hajdúszoboszló, vagyis itt is sem sikerült a dobogóra állni.
A 2002-es korosztály bronzmeccsén Egri FC – Cigánd összecsapást rendeztek. A 10. másodpercben Juhász Gergő találatával szerzett vezetést a piros mezes Eger. Rá egy percre pedig már 2-0 volt az állás. Ezúttal Kacsó Botondot hozták kihagyhatatlan helyzetbe a társak. A folytatásban, főleg a végjátékban nem egyszer veszélyeztetett az egyenlítésért a Cigánd, de Szabó Patrik a kapuban mindent fogott. 2-0-ra nyert Székely Károly együttese, vagyis egy bronzérem az egri mérleg az AgriaPipe-kupa első hétvégéjén
Folytatás két hét múlva, december 7-én és 8-án a páratlan, vagyis a 2001, 2003, 2005-ös korosztályokkal.