Női röplabda NB II: VIKSZ Agria RC Eger – Eötvös DSE Debrecen 3-1

A női röplabda NB II-ben szereplő egriek a hétvégén a tavalyi bronzérmest, az Eötvös Debrecent fogadták. Sulyok István együttese korábban mindkét hazai mérkőzését megnyerte a Gödöllő és a Szolnok ellen. Most is sikerült győzni, annak ellenére, hogy az első játszmát a vendégek nyerték meg.

Ebben a szezonban – az előzővel ellentétben – már csak egy csapat, a VIKSZ Agria RC Eger szerepel az NB II-ben. A Grape Vital Eger megszűnt. A megszűnt csapatból az edzőt, Sulyok Istvánt is beleértve összesen négyen csatlakoztak az Agriához.
Az eddigi négy mérkőzésből kettőt, a két hazait nyerték meg a lányok.
A hatodik fordulóban az Eötvös Debrecent fogadták az egriek állandó otthonukban, a Neumann Iskola tornatermében. Az első játszmát 21-16-ról veszítették el az egriek. Fordulás után viszont már a hazaiak akarat érvényesült. 25-21, 25-16 és 25-21-re nyerte a szetteket az Agria, vagyis összesítésben 3-1-re győzött az Eger, így már 8 pontja van Sulyok István együttesének.
Az első kör zárásaként a Jászberény elleni idegenbeli meccs november 17-én lesz. Ebben az évben még négy fordulót játszik a csapat, az utolsót december 15-én, Egerben a Hajdúböszörmény ellen, majd január végén folytatódik a bajnokság.