Baleset Füzesabonynál

Mentőautóval ütközött össze egy személyautó ma kora délután Füzesabony közelében. A balesetben a mentő sofőrje könnyebben, a személyautót vezető férfi életveszélyesen sérült meg. A rendőrség még vizsgálja hogyan történt a baleset.

Totálkárosra tört és az árokba csapódott a személyautó az ütközés következtében. Ma kora délután Füzesabony közelében egy mentőautó és egy személyautó szenvedett balesetet. A okát egyelőre nem tudni.
A szerencsétlenségben súlyosan megsérült a személyautót vezető férfi, őt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A mentőautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. A mentőben egy beteget szállítottak, neki nem esett baja. Úgy tudjuk, a mentőautó használta a megkülönböztető jelzést, de ezt egyelőre a rendőrségi sajtószóvivő nem erősítette meg. A baleset valószínűleg előzés közben történt, hiszen mindkét autó ugyanabból az irányból érkezett. A HírAdás úgy tudja, a személyautó sofőrje a helyszínen műszaki hibára hivatkozott. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.