Bemutatta megyei jelöltjeit a Magyar Szociáldemokraták Pártja

Bodnár Pált, Szabó Sándort és Drahos Balázst indítja a 2014-es országgyűlési választásokon Heves megyében a Magyar Szociáldemokraták Pártja. A párt elnöke Schmuck Andor úgy fogalmazott: az idősekre, a munkavállalókra és a nehéz helyzetben élőkre koncentrálnak. Nem működnek együtt más ellenzéki pártokkal, egyénileg indulnak a választásokon.

Már erre, a 2014-es választásokra készül a Schmuck Andor által vezetett Magyar Szociáldemokraták Pártja. Jövő tavasszal 106 egyéni képviselő jelöltet, országos listát és miniszterelnök-jelöltet is állítanak. A párt országjáró körúton mutatja be az egyes választókerületek jelöltjeit. Az országjárás első állomása Heves megye és ezen belül Eger volt.
Schmuck Andor a párt elnöke azt mondta: Heves megyében olyan kiváló jelölteket találtak, akik méltóképpen képviselik majd a szocdemek célkitűzéseit.Bemutatták a párt megyei jelöltjeit. Az egri választókerületben Bodnár Pál egri vállalkozó indul, aki nem tudott jelen lenni a bemutatáson. Gyöngyösön Szabó Sándor rádiós műsorvezető lesz a jelölt. Hatvanban pedig Drahos Balázs vállalkozót indítja a párt.