Férfi OB I.: ZF-Eger – Pécsi VSK-Füszért 16-6

A férfi vízilabda OB I. hatodik fordulójában az új szezonban több meglepő eredményt felmutató pécsieket fogadta Gerendás György és Dabrowski Norbert együttese. Már az első negyedben hét gólt dobtak az egriek. Tíz góllal, 16-6-ra nyert a ZF-Eger. Szombaton a fővárosi Ybl következik, idegenben.

Bereczki Miklósék nyertek a Komjádiban a Vasas ellen és a Szegeddel is döntetlent játszottak, majd otthon kikaptak a OSC-től és a BVSC-től, vagyis felemás teljesítményt nyújtott eddig a csapat, ami a forduló előtt az 5. helyre volt elég. Ehhez képest Egerben már az első negyedben hét gólt kaptak és a harmadik negyedet kivéve, amikor 0-0 volt az a játékrész, rendesen megszórták Barát, majd Tihanyi kapuját az egriek. Az idei szezon legnagyobb különbségű pécsi vereségéhez Egerig kellett a PVSK-nak utazni: 10 góllal nyert a ZF-Eger.
A szintén 100 %-os Honvéd továbbra is ott van az egriek mögött, most a Szentest győzték le. A Szolnok egy góllal verte a Vasast, a Debrecen-Kaposvár vidéki rangadót a debreceniek nyerték. A Szegednek nem okozott gondot a KSI legyőzése. Szombaton 19 órától a még pont nélküli újonc fővárosi Ybl következik, idegenben. A következő, nyolcadik fordulóban viszont az Eger és a Kaposvár felcserélte a pályaválasztói jogot, így az a meccs az eredeti kiírással ellentétben Kaposváron lesz.

A 6. forduló eredményei:
Racionet-Honvéd – Valdor Szentes 17-8
A-Híd Szeged – KSI SE 17-4
BVSC-Zugló – Hegyvidék-Ybl 16-7
Debreceni VSE – Kaposvári VK 13-9
ZF-Eger – PVSK-Füszért 16-6
Szolnoki Dózsa-Közgép VSC – TEVA-Vasas 9-8
OSC-Újbuda – Széchenyi Bank FTC 9-11