Szabó: Ne dőljenek be a szocialisták propagandájának!

November 1-jétől újabb rezsicsökkentésre számíthatunk, a kormány emellett törvénytervezetet készít elő, a közmű- és energiaszolgáltató cégeket nonprofittá tennék – jelentette be Herman István, a megyei közgyűlés alelnöke. Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke arra hívta fel a figyelmet: ne dőljenek be a szocialisták propagandájának; összeugrasztják a szegényeket és a gazdagokat, a magyar embereket és az uniót. Az MSZP kezében már csak ez az egy eszköz maradt – mondja Szabó Róbert.

2010-ben a kormány úgy döntött, hogy az emberek pártjára áll, először befagyasztotta, majd csökkentette a rezsit – mondta Herman István, a megyei közgyűlés alelnöke. Hozzátette azt is: november 1-jével újabb 11,1 százalékos rezsicsökkentésre számíthatunk. A kormány úgy döntött, hogy a gázkészülékek műszaki felülvizsgálatának költségét is a szolgáltatóknak kell állniuk, így 50-60 ezer forint többletköltségtől mentesülnek a családok. Herman bejelentette: az újabb rezsicsökkentést fogyasztóvédelmi intézkedések is kísérik majd. A kormány nem áll meg, a szolgáltatókat nonprofittá szeretnék alakítani.
Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke arra emlékeztetett: a szocialista kormányok privatizálták a közmű- és energiaszektort, 2002 és 2010 között tizenötször emelték a gáz, kilencszer a villamos energia árát. Figyelmeztette a Heves megyei lakókat, hogy ne dőljenek be a szocialisták propagandájának. Azt mondja: a szocialisták sátáni logikát alkalmaznak, alantas emberi tulajdonságokra építenek, mint például az irigység.
Próbálják összeugrasztani a szegényeket a gazdagokkal, a magyar embereket az unióval; az ilyenfajta kommunikációnak nem szabad felülni – mondja Szabó Róbert. Szerinte a szocialisták kezében már csak ez az eszköz maradt