Turisztikai fejlesztések

Egységes arculattal, Csillagvidék néven jelenik meg a turisztikai piacon Eger és térsége. Több mint két éves fejlesztést zár most az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment. Megújult weboldallal és a környékbeli településekről szóló imázsfilmekkel készül a szervezet.

Elkészült a Csillagvidék új weboldala. Folyamatosan frissülő tartalommal találkoznak az oldalt látogató turisták, a város iránt érdeklődő közönség. Az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment több mint két éves uniós programja ért most véget. Az eredményekről Pataki Sándor elnök tájékoztatta a turizmus területén dolgozókat.
A fejlesztések része volt többek között a tájékozódást segítő touch infok elhelyezése, képzések megtartása és turisztikai kiállításokon való részvétel is. Ezen túl a környező településekről készültek rövid imázsfilmek is. Ezektől azt várja az egyesület, hogy jelentősen növelje az itt töltött vendégéjszakák számát. A fejlesztések az elnök szerint nem értek véget, az eredmények a közeljövőben lesznek tapasztlhatók.