Heves Megyei Vállalkozói Napok

Idén is megszervezi a Heves Megyei Vállalkozói Napokat az iparkamara. Pályaválasztás előtt álló diákcsoportok látogatnak el a megyében működő vállalkozásokhoz. Kipróbálhatják, megtapasztalhatják az ott folyó munkát. A szervezők remélik, hogy egyre több fiatal választ majd szakmát az üzemlátogatások után.

Fűrészeltek, hegesztettek a nyolcadikosok. Az üzemlátogatásokon mindent ki lehetett próbálni. A Heves Megyei Vállalkozói Napokra idén is várták azokat a diákokat, akik még pályaválasztás előtt állnak és érdeklődnek a szakmák iránt.
A kezdeményezéshez az Észak-magyarországi Faipari Klaszter is csatlakozott. A tagok korábban is részt vettek céglátogatásokon, most a fiatalokat szólították meg.
A vállalkozói napok része volt még az az egészségturisztikai fórum, amit a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére, helyi szolgáltatók, cégek részvételével tartottak. A térségben is egyre népszerűbb gyógyturizmus fejlődési lehetőségeit vitatták meg.
A programsorozat folytatódik. További üzemlátogatásokon vehetnek részt a napokban a megye diákjai. A szervezők azt remélik, hogy a programok után szívesebben választanak majd szakmát a fiatalok.