Itthon vagy Egerben

Eger lesz az egyik fő helyszíne a Magyarország, szeretlek! című televíziós műsornak szeptember 28-án és 29-én. A két nap alatt koncertek, rekordkísérletek várják a várba látogatókat. A hétvége több programja 1552-höz kötődik majd: 1552 diák mondja el Dobó esküjét, de készül például 1552 méteres mákos guba is. A koncerteken fellép többek között a Csík Zenekar, a Kerekes Band és a Bon-Bon.

Egert választotta egyik fő helyszínének jövő hétvégére a Magyarország, szeretlek! című televíziós műsor. Többször lesz élő kapcsolás városunkból, így a program kiváló lehetőség lesz arra, hogy Eger megmutassa értékeit.
Az egri rendezvény ahhoz az Itthon vagy- Magyarország, szeretlek! programsorozathoz kapcsolódik, melyet Szent Mihály napja alkalmából indít hagyományőrző szándékkal a közmédia.
A két nap alatt bor- és gasztronómiai rendezvényre, koncertekre, rekordkísérletekre várják a várba látogatókat. Több eseményhez is kötik majd 1552-t: lesz gyertyás élőlánc Gárdonyi sírjáig 1552 emberrel, elhangzik Dobó esküje a Gótikus Palota belső udvarán 1552 diákkal, de készül 1552 méteres mákos guba is. Koncertet ad többek között a Kerekes Band, a Csík Zenekar, az Ethnofil és a Bon-Bon is.