Élménykínálat a turistáknak

Az Eger Térsége TDM Egyesület már a következő évre készül: olyan utazási csomagajánlatok elkészítésében segíti a turisztikai szakembereket, melyek a szállási ajánlatok mellett programkínálatokkal is bővülnek. A kínálatokat az egyesület Csillagvidék honlapján népszerűsítik.

Ma már a turisták többsége nemcsak szállást, hanem élményt, programokat is keres. Épp ezért az Eger Térsége TDM Egyesület konzultációra hívta az egri szállásadók képviselőit, hogy olyan utazási csomagajánlatok kidolgozásához kínáljanak ötleteket, melyek programkínálattal bővülnek. Korábban már az egerszalóki és a mezőkövesdi turisztikai szakemberekkel is konzultáltak. Az egyesület szándéka az, hogy a térség szállásadói a szálláshelyen kívüli programokat is beleépítsék a kínálatukba, legyen az akár egy fürdőbelépő, egy kirándulás, vagy egy kedvezményes színházjegy.
A cél az, hogy összefogjanak a szállásadók, a gasztronómiai egységek és a programokat kínálók azért, hogy növeljék a térségbe látogatók számát.
Az Eger Térsége TDM Egyesület által létrehozott, és folyamatosan bővülő Csillagvidék honlapján tájékozódhatnak a turisták többek között a szállásadók által nyújtott csomagajánlatokról, a térség programjairól is. Az egyesület a honlap népszerűsítésével, turisztikai kiállításokon való részvétellel, kiadványaikkal segíti a tagjait abban, hogy kínálatuk minél több érdeklődőhöz eljusson.