Labdarúgó NB III: Egri FC – FC Hatvan 0-2

A negyedik forduló után is pont nélkül áll az Egri FC NB III-as labdarúgó csapata. Az FC Hatvan két fejes góllal nyert Egerben, így a hazaiak most már az utolsó helyen állnak. Szombaton a Cigánd lesz az ellenfél, idegenben.

– Nem lesz ez így jó, az ellenfél is sárgában játszik! – mondta az egyik szurkoló a mérkőzés előtt, utalva a pénteki román-magyar vb-selejtezőn történtekre. Bár a végkifejlet hasonló volt, győzött a sárga mezes Hatvan, de ez természetesen nem a mez színe miatt történt. Eltelt a félidő fele, egy-egy helyzeten kívül nem sok említésre méltó dolog történt. A 28. percben megtört a jég, Hibó Imre végezhetett el szabadrúgást, még a saját térfeléről. Ívelését az egri védők közül többen is csak nézték, nem úgy Surányi Gábor, aki a kapujából kimozduló Illyés fölött fejet a hálóba, 1-0 a Hatvannak. A második félidőben, a 48. percben szabadrúgást követően Hibó ezúttal a felső lécet találta el. Rá egy percre a hazafejelő Juhász lényegében az egri Milovanović-ot hozta helyzetbe, de a kifutó Horváth védett. Több próbálkozása volt ekkor a hazaiaknak, de Horváth mindig tisztázott. A 68. percben már kettővel ment a Hatvan. Megint Hibó állt a labda mögé a hatvani szabadrúgásnál. A kapu elé belőtt labdába Simon Mátyás csúsztatott bele, ami így a hosszú sarokban kötött ki. 2-0 a Hatvannak. Ez maradt a végeredmény.
Szombaton a legutóbb Rákospalotán döntetlent játszó Cigándnál vendégeskednek az egriek. A bodrogközi kisvárosban 16:30-kor kezdődik a mérkőzés.

NB III. Keleti-csoport, 4. forduló. 2013. szeptember 7.
Egri FC – FC Hatvan 0–2 (0-1)
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 200 néző. V.: Farkas Mátyás (Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit dr.)
Eger: Illyés – Varga M., Topčagić, Szabó R. (Fenyvesi, 46.), Haburcsák – Ablonczy, Molnár T., Borlean (Dér, 65.), Milić – Milovanović (Nagy T. 59.), Czéh. Edző: Vojtekovszki Csaba, Tóth Dénes
Hatvan: Horváth I. – Barthel, Juhász, Gyarmati, Hibó – Kóczián (Bodnár I., 65.), Székesi, Ficsor, Franyó (Bárkányi, 72.) – Simon, Surányi (Lázár, 89.). Edző: Gálvölgyi István.
Gólszerző: Surányi (0-1, 28.), Simon (0-2, 69.)
Sárga lap: Ablonczy (17.), Székesi (17.), Hibó (32.), Topčagić (37.), Illyés (68.)

Az NB III. Keleti-csoport további eredményei:
Jászapáti FK – Ebesi FC 1-2
FC Tiszaújváros – Hajdúböszörményi TE 2-1
Ferencvárosi TC II – Létavértes SC 97 2-1
Rákospalotai EAC – Cigánd SE 1-1
Egri FC – FC Hatvan 0-2
Kazincbarcikai SC – Nyírbátori FC 1-1
Veresegyház VSK – Fortress Felsőtárkány 0-0
Debreceni VSC-DEAC – Putnoki FC 3-0

Következik:
NB III. Keleti-csoport, 5. forduló
Cigánd SE (13.) – Egri FC (16.)
2013. szeptember 14. 16:30. Cigánd