Jelölt van, stratégia nincs – Habis László reagálása a szocialisták sajtóközleményére

Az elmúlt napok bejelentéseiből kiderült, hogy a szocialisták feladták Egert – áll Habis László országgyűlési képviselő reagálásában. Az MSZP beismerte, hogy nem tud egy általa esélyesnek tartott országgyűlési képviselőjelöltet kiállítani a városban. Habis László szerint a szocialisták közleményből az derült ki: jelölt van, hangzatos jelszavak vannak, de sem stratégia, sem konkrét elképzelések nincsenek.

Az elmúlt napok bejelentéseiből kiderült, hogy a szocialisták feladták Egert. Az MSZP beismerte, hogy nem tud egy általa esélyesnek tartott országgyűlési képviselőjelöltet kiállítani a városban. A szeptember 9-én tartott sajtótájékoztatójuk kapcsán kiadott közleményből kiderült: jelölt van, hangzatos jelszavak vannak, de sem stratégia, sem konkrét elképzelések nincsenek.
A sajtótájékoztatót tartó politikusok számára is szeretném világossá tenni, hogy Eger polgármestereként az egri emberekért és szeretett városunkért dolgozom. A Heves megyei 1-es körzet parlamenti képviselőjeként pedig Eger, Felsőtárkány, Noszvaj és Szarvaskő települések érdekét, és az ebben a körzetben élő polgárokat képviselem.
Sosem dolgoztam Füzesabonyban, e város a jövő évi választásokon lesz az 1-es körzet része, ám a jövőbeni állapot ilyen emlegetését félrevezető, rossz szándékú lépésnek, kommunikációs fogásnak tartom.