Újabb edzőmeccs: Egri FC – Füzesabony 8-0

Az NB III-as bajnokságra készülő Egri FC túl van az ötödik felkészülési mérkőzésén. A megyei bajnokságban szereplő Füzesabony elleni találkozón 8-0-ra nyertek az egriek. Ennél lényegesebb viszont, hogy egyre több, a felnőtteknél bevethető igazolt játékosa van az Egri FC-nek.

Vojtekovszki Csaba irányítása mellett sorra játssza az előkészületi mérkőzéseket az Egri FC együttese. Az NB III-as Felsőtárkány és Kazincbarcika, illetve a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszafüred és a Mezőkövesd U21-es csapata után ezúttal a megyei I. osztályban érdekelt Füzesabonyt látták vendégül a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Az első félidőben most is zömében a már szerződéssel rendelkezők kaptak játéklehetőséget, míg a másodikban újabb próbázók húztak mezt. 8-0-ra nyert az Eger.
Augusztus 17-én, idegenben, vagyis lényegében két hét múlva, a Putnok ellen kezdi az új idényt az Egri FC a jelen állás szerint az NB III Keleti-csoportban. A szakvezetés addig még egy hazai edzőmeccset tervez jövő hét keddre vagy szerdára, illetve szombaton Szolnokra utaznak Illyésék.

Eddigi előkészületi mérkőzések:
Egri FC – Felsőtárkány 2-3
Egri FC – Tiszafüred 5-1
Egri FC – Kazincbarcikai SC 2-3
Egri FC – Mezőkövesd-Zsóry U21 3-1