Jó hangulat, vidám társaság

A mesés kelet elevenedett meg a Lajosvárosi Idősek Klubjában. Az idősek táncosok segítségével nyerhettek betekintést az orientális tánc világába, megismerkedhettek a hastánc különböző stílusaival. Az intézmény egész évben változatos programokat, széleskörű szolgáltatásokat kínál tagjainak.

Ismeretterjesztő előadások, kiállítások, vetélkedők, kirándulások, egészségügyi tanácsadás – változatos programok várják a nyugdíjasokat a Lajosvárosi Idősek Klubjában. Van, akit a jó társaság vonz, mások számára a szabadidő kulturált és hasznos eltöltése a fontos.
A klub tagjai olvashatnak, tévézhetnek, kártyázhatnak,kézimunkázhatnak. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek az aktív kikapcsolódásra, a társas kapcsolatok kialakítására.
Karbantartja a lelket, erősíti az önbizalmat, segít megteremteni a belső harmóniát, ráadásul helyes testtartást ad. A hastánc egyre népszerűbb a fiatalok és az idősebbek körében is. A Kelet balettjeként emlegetett mozgásformába táncosok segítségével nyerhettek betekintést az idősek.
A klub ajtaja reggel 8-tól 16 óráig áll nyitva az idősek előtt, akiknek napi egyszeri meleg étkezést is biztosítanak. Figyelemmel kísérik egészségi állapotukat is.
A klubnak jelenleg 25 tagja van, a jó hangulat és a vidám társaság garantált.