Megújult a város honlapja

Színesebb, áttekinthetőbb, felhasználóbarátabb lett a város új honlapja. A weblap mától érhető el a világhálón az eger. hu címen. A turistáknak szóló információkat lengyel, angol, és német nyelven olvashatják az érdeklődők, a gyengén látók számára akadálymentes felület áll rendelkezésre.

A honlap egy-egy város névjegykártyája, személyigazolványa. A legfontosabb eszköz a lakosság naprakész tájékoztatása és a gyors ügyintézés elősegítése érdekében-emelte ki Habis László polgármester az új internetes felületet bemutató sajtótájékoztatón. A megújult weblap egy éves munka eredményeként valósult meg az Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Karának segítségével. A honlapon a város és az önkormányzat legfrissebb hírei mellett eseménynaptár, webkamera, valamint a turizmussal és az adóügyekkel kapcsolatos információk is megtalálhatók.
Rázsi Botond alpolgármester hangsúlyozta: a portál nemcsak tartalmában, hanem küllemében is sokat változott. Az eddiginél áttekinthetőbb, letisztultabb formában várja a látogatókat.
Az alpolgármester hozzátette: a hírek frissítéséről a Média Eger Nonprofit Kft., míg az aktuális turisztikai információkról az Eger Városi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. gondoskodik. A fejlesztéstől a város versenyképességének további javulását várják.

MEGOSZTÁS
Előző cikkEszterházy 250
Következő cikkGyűjtés