Kiwanis-találkozó

A Magyarországi Kiwanis Klubok Szövetsége tartott összejövetelt a hétvégén Demjénben klubtagjai számára. Az éves munkát értékelő rendezvény végén Kiwanis-babákat árvereztek a szervezők, a befolyt összegből és további gyűjtésekből a Mlinkó István Általános Iskolának szeretnének hallásvizsgáló készüléket vásárolni.

A Kiwanis nemzetközi jótékonysági szervezet huszonöt éve működik Magyarországon, a szövetség 2006-ban alakult meg. A szervezet célja a gyerekek támogatása, a szövetség feladata a magyarországi klubok működésének felügyelete. Hétvégi összejövetelükön a szövetség mellett a klubok is beszámoltak éves munkájukról, a rendezvényen több mint hatvanan vettek részt.
Hétvégi összejövetelükön a szövetség mellett a klubok is beszámoltak éves munkájukról, a rendezvényen több mint hatvanan vettek részt. A rendezvényen Kiwanis -babákra is licitálhattak a résztvevők, a befolyt összegből és egyéb támogatásokból a Mlinkó István Általános Iskola hallássérült gyerekeit szeretnék támogatni sz egri klub.
A szervezet már évek óta támogatja a Mlinkó István Alapítványt és a Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Intézmény gyerekeit.