Évadzáró a Harlekinben

Évadot zárt a Harlekin Bábszínház. Éry-Kovács András, a színház igazgatója az értékelés során kiemelte: olyan produkciók születtek, melyek szakmai elismerést és közönségikert is hoztak a színház számára. Az évadzáró ülés után előbemutatót is tartott a társulat: a jövő évad egyik előadását, a Fenn és lenn, avagy cirkusz minden című darabot adták elő a színház művészei.

A Harlekin Bábszínház évadzáró társulati ülésén Éry-Kovács András pozitívan értékelte az éves munkát: mint mondta, a Bal József igazgatása alatt bemutatott Rómeó és Júlia szakmai sikereket ért el a kecskeméti bábtalálkozón, a később bemutatott Piroska és a farkas pedig a közönség körében aratott nagy sikert. A Harlekin a következő évadban növelni szeretné óvodás bérleteseinek számát, de nyitni szeretne a nagyobbak felé is.
A fenntartó támogatja a színház elképzeléseit. Gál Judit, az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság elnöke szerint egy bábszínház akkor igazán életképes, ha figyelembe veszi a mai kor gyerekeinek igényeit.
Az évadzárón megválasztották az évad bábszínészét, az elismerést Kosznovszky Márton kapta, az évad előadása a Piroska és a farkas lett. A társulati ülés végén előbemutatót tartott a Harlekin: Szőke Andrea Fenn és lenn, avagy cirkusz minden című darabját adták elő, mely a következő évad nyitó előadása lesz. Az előadást Éry-Kovács András és Fekete Dávid rendezte.