Ezüstös Sportcentrum

A labdarúgó megyei III. osztályban az elmúlt hétvégén zárult a bajnoki szezon. Az Egri Sportcentrum a Pély legyőzésével biztosította be második helyét. A bajnokságot a Karácsond együttese nyerte.

Az Egri Sportcentrum a Pély elleni hazai mérkőzéssel búcsúzott és nem csak a 2012/13-as bajnoki szezontól, hanem az április végén elhunyt alapítótagtól és játékostól, Utassy Dénestől is. A Sportcentrum épületében külön emlékfalat készítettek a 56 éves korában elhunyt sportember tiszteletére.
A hazai győzelem második helyet érhetett az egrieknek. Ennek megfelelően húsz perc után Nyilas László triplájával már 3-0-ra vezetett a Sportcentrum. Három perccel a félidő vége előtt Tóth József közelről szépített. Fordulás után Asztalos találatával feljött egy gólra a kilencedik helyen álló Pély, de a csereként beállt Bódi, valamint Nyilas újabb és Aux 95. percben esett találatával eldőlt a mérkőzés. Közben még, a 92. percben Burai Flórián is betalált Loj kapujába. 6-3-ra nyert az Egri Sportcentrum, amivel bebiztosították második helyüket a Váraszó előtt és a bajnokságot nyerő Karácsond mögött. A versenykiírás szerint az első négy juthat fel a II. osztályba, de az egriek a 2010-es bajnoki cím és a tavalyi 3. hely után, utánpótlás csapatok nélkül ezt most sem vállalják.