Új tulajdonos az Egri FC-nél

Az Egri FC Kft. új tulajdonos-ügyvezetője a sajtó képviselői előtt ismertette a klubbal kapcsolatos terveit. Az már biztos, hogy licenc híján az NB III-ban indulhat a csapat. A játékosokkal most folyik az egyeztetés. Rendezni kell az stadion tulajdonosával, az önkormányzattal a korábbi vitás kérdéseket is. Mint elhangzott, a stadionvilágítás kiépítését folytatni kell.

A Nagykovácsiban élő Kósa Sándor az új tulajdonosa az NB I-től búcsúzó Egri FC Kft-nek. Licenc híján egyelőre az NB III-as indulásban gondolkodik, de rövid távú cél az NB II. Előtte azonban rendezni kell a játékosok felé a tartozásokat.
– Megpróbálunk mindenkivel megállapodni. Aki menni akar, annak az életét nem fogom semmilyen szinten derékba törni – mondta Kósa Sándor, az Egri FC Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
A mai nappal meg is kapta a klub a korábban a város által zárolt, utánpótlásnak szánt összeget, ami az MLSZ felé is jó pont.
– A felnőtt csapat sorsa a tulajdonos kezében van , de az utánpótlás sorsát az önkormányzati támogatás, az önkormányzat hozzáállása is alapvetően meg tudja határozni – tette hozzá a város részéről jelenlevő Rázsi Botond alpolgármester.
Mészáros Ferenc és Vas László távozása után a visszatérő Vojtekovszki Csaba a csapat szakvezetője.

További információk hétfőn!