Gondos: A baloldal erkölcsileg megbukott, vállalhatatlan

Lehullt a lepel, kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt – mondta sajtótájékoztatóján Gondos István, a Fidesz frakcióvezetője. A frakcióvezető szerint a szocialista politikusok az ördöggel is cimboráltak, hogy a hatalmat megtartsák. A titkosszolgálat és az alvilág bevonása a politikába nem egyeztethető össze a jogállamiság normáival, tisztességes ember nem szövetkezik az alvilággal – fogalmazott a frakcióvezető. Úgy látja: aki ezt megtette, annak nincs helye a magyar közéletben. Ez nem pártkérdés, hanem erkölcsi kérdés – mondta a frakcióvezető a sajtótájékoztatóján.

Erkölcsileg megbukott a baloldal, a felelősséget elsősorban Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak kell viselnie – ezt Gondos István, a megyei közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője mondta. Kiderült, hogy három évvel ezelőtt forródrót élt az alvilág és a szocialisták között, lejárató filmeket, videókat készített, zsarolt a maffia az MSZP megrendelésére, így akarták megtartani a hatalmat – mondja Gondos. Szerinte, aki ezt megtette, annak nincs helye a politikában, tisztességes ember nem szövetkezik az alvilággal, a baloldal erkölcsileg megbukott.
A politikus fontos kérdésnek látja, hogy kik adták a megrendelést az alvilágnak, és pénzelte-e a baloldalt az alvilág. A frakcióvezető kijelentette: a Fidesz végére fog járni az ügynek, nem hagyják, hogy Magyarország és a magyar emberek sorsa újra a maffiabaloldal kezébe kerüljön.