Jótékonysági dűlőnap

A közösségi házuk felújítására fordítja a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa a harmadik dűlőnap bevételét. Nyolcszázezer forint gyűlt össze. A Bolyki-katlanban már harmadik éve rendezik meg a jótékonysági dűlőnapot.

A Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa mutatkozott be a jótékonysági dűlőnapon. Énekeltek, szavaltak, táncoltak. Nemcsak a színpadon álltak ők a középpontban, az egész délután róluk szólt. A fesztivál bevétele ugyanis az alapítványé már harmadik éve. Az első dűlőnapon az alapítvány létrehozására és bejegyzésére, a következőn egy önálló közösségi házra gyűjtöttek. Most a közösségi ház felújítására.
Bolyki János három éve támogatja az alapítványt. Nem ők az elsők, akiknek segít a fiatal egri borász. A siketekkel együtt szüreteltek, játszóteret épített nekik.
A dűlőnapon az egri Dűlő Klub borászai és barátaik kínálták boraikat. A gyerekeket addig a bűvész szórakoztatta. A jótékonysági árverésből és a belépőkből nyolcszázezer forint folyt be az alapítvány kasszájába.