Egri FC: lesz folytatás!

Csütörtökön ismét a városi stadionban tartott edzést Mészáros Ferenc az NB I-es Egri FC vezetőedzője. Szombaton pályára lép a csapat a Pápa ellen. A nehéz helyzetben levő klub a önkormányzat és az MLSZ közreműködésével kaphat segítséget.

Az utolsó pillanatban kapott segítséget az Egri FC NB I-es labdarúgó csapata. A 27. forduló szombati Lombard-Pápa – Egri FC összecsapására már pénteken délelőtt elutaznak az egriek, délután Pápán edzenek, szombaton pedig pályára is lépnek.
– Pont ezelőtt egy órával voltam bent a vezetőedzővel együtt az önkormányzatnál, és az önkormányzat és az MLSZ részéről kaptunk egy reménysugarat, ami úgy látom, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy korrekt módon be tudjuk fejezni a bajnokságot – nyilatkozta televíziónknak Tóth Dénes, az Egri FC Kft. klubmenedzsere.
A jelenlegi tulajdonosok már nem tudják finanszírozni a csapatot, ezt szerdán írásban, hivatalosan is jelezték. Eddig kérdéses volt a folytatás. Pénteken délelőtt a klubmenedzser az alpolgármesterrel együtt az MLSZ-ben tárgyal, már csak a folytatás részleteiről kell megállapodniuk. Az esetleges támogató, vagy támogatók, illetve segítők kilétéről egyelőre nem kívántak nyilatkozni.