Construma 2013

A Construma 2013. szakkiállítás az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fóruma. A szerdától vasárnapig tartó esemény a kísérőprogramok mellett számos újdonságot kínál a résztvevőknek. A 18 ország több mint 500 kiállítója között több Heves megyeit is találunk.

A 32. építőipari szakkiállítás valójában öt tematikus, de egymással szoros kapcsolatban levő kiállításcsokrot takar. A Budapesti Vásárközpontban a HUNGAROTHERM, vagyis az épületgépészet és a CONSTRUMA, az építőipar megszokott párosa mellett a (RENEO) megújuló energiák (URB:ICON), a településfejlesztés és (OTTHONDesign) a lakberendezés, design kiállításokkal egészül ki az idei program. A szerdai megnyitón elhangzott, az öt kiállítás egyszerre mutatja be a szektor újdonságait, s jól tükrözi azt a szemléletet, hogy össze kell fognia a piaci szereplőknek. Az idei Construma szerdától vasárnap estig látogatható.
Szakmai napokat is tartanak: szerdán a nyitásnál a megújuló energia, csütörtökön az épületvillamosság, pénteken a tetőfedés, szombaton pedig a nyílászárók kerülnek előtérbe. Az első három nap a szakmáé, míg a hétvége a nagyközönségé. Idén 18 ország több mint 500 kiállítója – köztük több Heves megyei – mutatkozik be az érdeklődőknek.