Labdarúgó NB I.: FTC – Egri FC 4-0

A labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Puskás Stadionban fogadta a Ferencváros az Egri FC együttesét. A fővárosiak a Liga Kupa elődöntő két győzelme után most 4-0-ra nyertek. Szombaton az MTK-t fogadják az egriek Vácott.

A hétvégén ismét a Ferencváros volt az ellenfél, a Liga Kupa meccsek után ezúttal bajnoki összecsapáson és a Puskás Stadionban. Tíz perc alatt már 2-0-ra vezettek a fővárosi zöld-fehérek. A 4. percben Józsi jobboldali szögletére Böde érkezett, fejesével 1-0 a Ferencvárosnak. A tizedik percben most balról jött a beadás. Leonardo indításara Jenner robbant be és máris 2-0 volt az FTC-nek. Mecinovics két perc alatt két sárgát is begyűjtött, így a 18. perctől kezdve emberhátrányban futballozott az Eger. A második félidőben végig a Fradi támadott. Brljak ebben az időszakban több bravúrt is bemutatott, de kétszer ő is tehetetlen volt. A 67. percben Somalia hozta fel a jobboldalon a labdát, majd 15 méterről nagy gólt lőtt a léc alá, 3-0. A meccs keretes szerkezetéről Böde Dániel második gólja gondoskodott, aki a 74. percben egy kavarodást követően ezúttal ballal volt eredményes. 4-0-ra nyert a Fradi.
A 11 pontos Eger változatlanul a 15. helyen áll. Szombaton 18:30-tól a második MTK következik hazai pályán, ami változatlanul a váci stadiont jelenti.