Fallabdapálya felújítás

Az Invest Sportcentrum Rákóczi úti fallabda pályái közül új padlóburkolatot kapott a régi, közel két évtizede működő két belső pálya. Ezzel együtt a másik két versenyborítással rendelkező pálya felfestését is elvégezték a beruházás során.

A korábbi felvételeken látható két parkettaburkolatú belső pálya már lassan két évtizede változatlan formában szolgálta a fallabdázni vágyókat. Akik nap mint nap használták, arra panaszkodtak, hogy kilazultak a parketta elemek, hullámos és – főleg a szélén – még hiányos is lett a burkolat. A tulajdonos ezért úgy döntött, hogy felújítják ezeket a pályákat.
A 1,5 milliós, önerős beruházást egy hét alatt valósították meg. Az elmúlt héten egyszerre csak egy pályát vettek ki a használatból, délután négyre, a csúcsidő kezdetére pedig abba is hagyták a munkát. Figyeltek arra, hogy a munkások ne zavarják a sportolókat. Az első pálya már kész, azt le is lakkozták, lehet használni. A második most készül, jövő héten pedig már azt is birtokba vehetik a fallabdázók.