Férfi OB II: Debrecen – Egri Vízmű 11-7

A férfi vízilabda OB II Alapszakasza is a végéhez közeledik. A C-csoportban érdekelt Egri Vízmű rendezte a hetedik tornát. Két mérkőzésük közül a második, a debreceniek elleni igazi csoportrangadó volt. Előtte azonban 18-8-ra verték a Vác csapatát.

Az Egri Vízmű – hiába játszott otthon, ezúttal a strandi 50-es, sátorral fedett medencében – most a sorsolás szerint kék sapkában szerepelt a Debrecen elleni mérkőzésen. Ez volt a két csapat szezonbeli negyedik összecsapása. Eddig mindig a kéksapkás csapat nyert kettejük összecsapásán, vagyis a listavezető hajdúságiak ebben a párharcban 2-1-re vezettek. Most megszakadt a sorozat, pedig még Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezetője, korábbi válogatott is a Vízműt erősítette.
Az első gólt még Pulay szerezte centerből, de a debreceni fiatalok már az első negyedben fordítottak. Az első három negyedben eldőlt a meccs. Az emberelőnyöket jól kihasználó debreceniek az ötgólos Péter Dávid vezérletével 11-7-re nyerték a mérkőzést.
Az utolsó tornától függetlenül így meg is nyerték a csoportot a debreceniek, a Vízmű pedig a második. Az alapszakasz utolsó tornájának házigazdája, április 20-án a Debrecen csapata lesz.