Liga Kupa: FTC – Egri FC 1-0

A labdarúgó Liga Kupa elődöntőjének visszavágóján 1-0-ra kapott ki az Egri FC a Ferencváros otthonában. A fővárosiak kettős győzelemmel jutottak be a döntőbe, ahol a Videoton lesz az ellenfelük. Az egriek legközelebb, szombaton ismét a Ferencvárossal játszanak, de ezúttal a bajnokságban.

A válogatott Románia elleni mérkőzése miatt most nem volt bajnoki forduló a labdarúgó NB I-ben, csak Liga Kupa mérkőzéseket rendeztek. Az elődöntőben érdekelt Egri FC a Ferencvárossal mérkőzött. Az első meccsen, Vácott, az egriek hazai pályáján, 3-1-re nyert a Fradi. A visszavágó első félidejében az egészpályás letámadással próbálkozó hazaiak mellett ritkán jöttek át a félpályán az egriek. A 16. percben Csukics indításával a védők mögé beinduló Perics került helyzetbe, aki nem is hibázott, 1-0 a Fradinak. Fordulás után előbbre merészkedett az Eger, néhány helyzetet is sikerült kidolgozni, de a gólszerzés elmaradt. 1-0-ra nyert és kettős győzelemmel jutott tovább a döntőbe a Ferencváros.
A döntőben az FTC ellenfele a Videoton lesz. Az egriek a következő bajnokin, április 30-án, szombaton ismét a Ferencvárossal mérkőznek, ezúttal már a Puskás Stadionban.