Final Fourban a ZF-Eger női csapata

Az egri női vízilabdázóknak az Olimpiakosz sem tudott megálljt parancsolni. A női vízilabda Bajnokok Kupája negyedöntő visszavágóján, hazai környezetben 13-11-re nyert az egri együttes a görög csapat ellen, így Antal Dóráék kettős győzelemmel jutottak be a négyesdöntőbe, melynek helyszíne Eger lesz, április 26-án és 27-én. A döntőbejutásért az orosz Kirisi lesz az ellenfél.

Tovább menetel – és most már az európai porondon is – a ZF-Eger nő csapata. A Bajnokok Kupája negyeddöntő egri visszavágóján az első negyedben még tartotta magát a vendégegyüttes, de a második játékrész 5-1-es egri rohamával már nem tudtak mit kezdeni a görögök. A négy gólos Olimpiakosz hátrányból a végére kettő maradt, 13-11-re nyert Kelemen Attila csapata. A hazaiak közül Antal Dóra hat góllal járult hozzá a győzelemhez.
Az egriek így kettős győzelemmel jutottak be a négyesdöntőbe, ami így nagy valószínűséggel – a LEN döntése alapján – Egerben lesz április 26-án és 27-én.
Most látszik egyébként, hogy milyen erős csoportból jutottak tovább a második helyen az egriek az első körből, hiszen az ottani első három, a görög Vouliagmeni, a ZF-Eger és az orosz Kirisi egyaránt bejutott a Final Fourba. A negyedik továbbjutó a spanyol Sabadell lett. Szombaton a hazai bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában Szentesen játszanak Antalék.