Női Bajnokok Kupája negyeddöntő

A női vízilabda Bajnokok Kupája sorozatban a tavalyi bajnoki címnek köszönhetően először indult el ZF-Eger együttese. A debütálás egészen jól sikerült, hiszen a négyes döntő kapujában van a csapat. Szombaton, hazai pályán egy gólos egri előnyről indul a negyeddöntő visszavágó a görög Olympiakosz Pireusz ellen. Ha az egri lányok továbbjutnak, akkor április végén valószínűleg Eger rendezheti a Bajnokok Kupája döntőt.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre felvezetésként csütörtökön este a Szentes csapatával kétkapuzott a Bitskeyben a ZF-Eger együttese. A női Bajnokok Kupája negyeddöntő első, görögországi mérkőzésén 8-7-re nyertek az egriek a Pireusz ellen.
A formába hozással egri oldalon nem lehet baj, hiszen a válogatottak és a többiek is kemény felkészülésen, válogatott és bajnoki mérkőzések után fogadják az Olympiakoszt.
Egy kis segítség azért még jól jönne, ez pedig nem más, mint a szurkolók. A lányok már a tavalyi bajnoki döntőben és a Magyar Kupa-döntőben is bebizonyították, hogy telt ház előtt még jobb teljesítményre képesek.
Kelemen Attila csapatában mindenki egészséges, hadra fogható. Ha az egri lányok továbbjutnak, akkor április végén valószínűleg Eger rendezheti a Bajnokok Kupája négyesdöntőt. A görög Vouliagmeni és a spanyol Sabadell az első meccsek alapján valószínűleg már ott lesz a döntőben. A másik két párban, így az egriben is izgalmas visszavágó várható.