Patakba hajtott az autójával

Egy ember meghalt, amikor Gyöngyösnél, a gyöngyöshalászi elágazásnál a 3-as számú főút mellett patakba hajtott az autójával. A rendőrség egyelőre nem tudja, mikor történt a baleset. A bejelentést reggel kapták.

A Gyöngyös-patak mély medre és a növények miatt nehéz volt észrevenni a patakba zuhant járművet. A tűzoltók is csak a tetejét látták.
– A kiérkező gyöngyösi tűzoltók megállapították, hogy a gépjárművet másfél méter magasan ellepte a víz. A tűzoltók a saját technikájukkal nem tudták kimenteni a gépjárművet a patakból, ezért Miskolcról egy speciális tűzoltódaru érkezett a helyszínre, aminek fél órába tellett, mire kimentette a patakból a gépjárművet – mondta Antal Erika, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
A vízzel megtelt autót végül a speciális daru segítségével tudták kiemelni.
– Az autó kiemelését követő helyszíni szemlén megállapították, hogy az autót egy 24 éves gyöngyösi férfi vezette – tájékoztatta a Tv Egert Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A rendőrség egyelőre nem tudja, honnan érkezett ,és honnan hajthatott a 3-as út melletti patakba a fiatal férfi. Azt sem, mikor történt pontosan a baleset.