Felnémeti teremfoci, 12. forduló

A felnémeti teremlabdarúgó bajnokság 12. fordulójában az élmezőny csapatai közül a Honvéd elleni döntetlennel pontokat vesztett a Hangácsi Pincészet. A Főnix ismét döntetlent játszott. Már csak három forduló van hátra a bajnokság végéig.

Célegyenesbe fordult a felnémeti teremlabdarúgó bajnokság mezőnye, a hétvégén már a 12. forduló mérkőzéseit játszották a csapatok. A tabellát pillanatnyilag vezető Barlang Büfé Felnémet FC a 10. Il Padrino Pizza Club együttesével mérkőzött. A felnémetiek esélyeshez méltón kezdtek. Előbb Székely Krisztián szabadrúgás után, sarkazva szerzett vezetést, majd jöttek a Malacsik-testvérek. Előbb Krisztián volt eredményes fejjel – a kapus még bele tudott kapni-, ezt követően Ervin is hasonló módon, de ezúttal bedobást követően vette be Fodor kapuját. 3-0-s felnémeti vezetéssel fordultak a csapatok.
Két jó Il Padrino támadás és máris szorosabb lett a meccs. Tompos Krisztián egy perc alatt kétszer is mattolta a felnémeti védelmet – 3-2-re módosult az állás, de még sok volt hátra. Ráadásul a félidő felénél Székely Krisztián második góljával ismét meglépett a Felnémet. Már csak két perc volt hátra, amikor Tompos ezúttal szabadrúgásból harmadszor is eredményes volt. 4-3 lett a vége, az Il Padrino már nem tudott egyenlíteni.
Veresége ellenére tartja 10. helyét az Il Padrino Pizza Club. A középmezőny igen sűrű, néhány győzelemmel feljebb is lehet lépni.
Az élmezőny csapatai közül az Agriapipe a Bumerángot verte, viszont a Protek Hangácsi Pincészet meglepetésre döntetlent játszott az Egri Honvéddal. A vesztett pontokat tekintve így most már az Agriapipe áll a legjobban, utána Hangácsi és Felnémet a további sorrend. A góllövőlistát változatlanul Bánka Balázs vezeti 20 találattal. Előnye kilenc gól a másik Bumerángos Jakabbal szemben. Legközelebb szombaton lesz forduló.

AQUAKOND Teremlabdarúgó Bajnokság 2012/13
12. forduló, 2013. február 2.:
E.A.F.C ”99 – Real Eger 3 – 4
Lovas Étterem – Gouranga 2 – 1
IL Padrino Pizzaclub – Barlang Büfé Felnémet FC 3 – 4
Főnix Söröző – Focibarátok 2 – 2
Bumeráng – Agriapipe Kft. 2 – 4
Egri Honvéd SE – Protek Hangácsi Pincészet 2 – 2
Uniway – Police 07 Agria Crash 1 – 0
Szabadnapos: Veriga Söröző TFC