Női Világliga: Magyarország – Görögország 10-8

Női vízilabda Világliga-selejtező mérkőzésen Egerben fogadta a görög válogatottat a magyar csapat. Merész András és Kelemen Attila együttesében öt egri lány kapott játéklehetőséget. A magyar válogatott a spanyolok után a görögöket is legyőzte, vagyis már fél lábbal a pekingi szuperdöntőben vannak.

Előkészületi mérkőzések és különböző tornák után ezúttal igazi tétmeccsen láthattuk az Európa-bajnoki bronzérmes, olimpiai negyedik magyar női vízilabda válogatottat Egerben. A Világliga-selejtező európai A-csoportjában a második forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén, Egerben a Magyarország – Görögország összecsapást. A hazai bajnokcsapatból öt játékos kapott behívót Merész András és Kelemen Attila együttesébe. Az első fordulóban a spanyolokat legyőző magyar lányok újabb győzelmet arattak. 10-8-ra verték a görögöket.
Két forduló után 100%-os a válogatott, vagyis fél lábbal már a júniusi, pekingi szuperdöntőben a csapat.
Az egriek közül Keszthelyi 4, Antal 1 gólt lőtt. Rajtuk kívül a kapus Gangl, valamint Czigány és Somhegyi szerepelt a válogatottban. Legközelebb február 8-án a spanyolokkal játszanak a magyarok Budapesten, a Kőér utcában.