Felnémeti teremfoci, 8. forduló

A hétvégén ismét dupla fordulót rendeztek a felnémeti teremlabdarúgó bajnokságban. A listavezető felnémetiek fontos rangadón veszítettek, a Főnix ismét döntetlent játszott, a Police 07 első győzelmét szerezte a hétvégén.

Félidőben járnak a csapatok a felnémeti teremlabdarúgó bajnokságban. A hétvégén két fordulót játszottak. Az élen változott a sorrend, mivel a Barlang Büfé Felnémet az Agriapipe elleni rangadón kikapott, így most az Agriapipe egyetlen veretlen csapatként vezeti a bajnokságot a Barlang Büfé Felnémet és a Protek Hangácsi Pincészet előtt. A középmezőny tagjai közül vasárnap izgalmas mérkőzést játszott egymással a Bumeráng és a döntetlen-király Főnix. A piros mezes főnixesek csere nélkül játszották végig a kétszer 20 percet. Ehhez képest a találkozó nagy részében a kékek, vagyis a Bumeráng futott az eredmény után. Bár az első gólt – Szepesi révén – még a Bumeráng szerezte, a folytatás a helyzeteit jól kihasználó Főnixnek ment jobban. Halmos, Ladányi és Mikó góljaival a félidőben 3-1-re vezetett a Főnix sőt, fordulás után szögletet követően Zakar találatával már 4-1 volt az eredmény. A hosszabb cserepad aztán csak érvényesült gólokban a Bumerángnál. Jakab két és Verebélyi egy góljával három perc alatt egyenlítettek a kékek. A hátralevő nyolc percben mindkét csapat játékosai előtt adódott gólhelyzet, de a gól már nem született.
Már csak egy pont nélküli csapat van, az EAFC 99, mivel a Police 07 Agria Crash szombaton épp a Főnixet verte 2-1-re. A góllövőlistát az Agriapipe játékosa, a 11 gólos Bánka Balázs vezeti. A következő forduló mérkőzéseit szombaton 13 órától játsszák a csapatok.

AQUAKOND Teremlabdarúgó Bajnokság 2012/13
7. forduló, 2013. január 12.:
Főnix Söröző – Police 07 Agria Crash 1 – 2
Real Eger – Protek Hangácsi Pincészet 3 – 6
Bumeráng – Uniway 2 – 2
Focibarátok – Gouranga 2 – 1
Veriga Söröző TFC – EHSE 4 – 3
Agriapipe Kft. – Barlang Büfé Felnémet FC 4 – 1
IL Padrino Pizzaclub – Lovas Étterem 3 – 4
Szabadnapos: E.A.F.C ”99

8. forduló, 2013. január 13.:
Focibarátok – Il Padrino Pizzaclub 1 – 2
Gouranga – Police 07 Agria Crash 3 – 1
Főnix Söröző – Bumeráng 4 – 4
E.A.F.C ”99 – Veriga Söröző TFC 1 – 2
Agriapipe Kft. – Lovas Étterem 3 – 2
Barlang Büfé Felnémet FC – Uniway 3 – 0
Real Eger – Egri Honvéd SE 2 – 2
Szabadnapos: Protek Hangácsi Pincészet